Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam agent servicii clienti magazin online in Cluj, zona Aeroport

Angajăm agent servicii clienti (operator call center), cu minim 1 an experiență într-un post similar, pentru un magazin online din Cluj. Pachet salarial lunar între 3000 lei și 3600 lei NET, program fix Luni - Vineri 8-17, zona Aeroport.
Read more

Angajam in Cluj operator pregatire colete magazin online - doar in zilele de LUNI 9 - 15/17

Angajăm lucrător în depozit ca și operator pentru pregătire / ambalare colete pentru un magazin online din Cluj, câștig 20 lei NET / oră. Nu e obligatoriu să ai experiență anterioară. Program fix doar în zilele de LUNI de la ora 9 până la ora 15 sau 16 / 17.
Read more

Angajam ambalator colete magazin online in Cluj, zona Aeroport

Angajăm lucrător în depozit pentru pregătire colete pentru un magazin online din Cluj, pachet salarial 3,000 lei - 3,600 lei câștig NET. Nu e obligatoriu să ai experiență anterioară. Program fix Luni-Vineri 8-17 cu pauză 1 oră zilnic.
Read more

Angajam asistent manager, femeie sau barbat, cu permis conducere cat. B, in Cluj

Angajăm asistent manager, femeie sau bărbat, cu permis conducere cat. B, pentru a lucra în cadrul biroului operațional al depozitului logistic German Market din Cluj-Napoca situat lângă Aeroport. Pachet salarial lunar între 3,000 lei - 4,000 lei NET, program L-V 8-17.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker operator pregatire marfa) in Cluj

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca cu atribuții de picker pregătire marfă, 3000 lei - 3600 lei câștig NET (pe card), program fix Luni-Joi 8-17:30, Vineri: 8-14. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3,000 lei - 3,600 lei câștig NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 3 / 4 zile săptămânal.
Read more