Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam part-time sofer duba cat. B livrare marfa - 20 ore sapt.

Angajăm șofer cat. B pentru distribuție marfă în Cluj cu dubă de marfă cat. B. Program part-time de 20 ore săptămânal la alegere 3 zile (Marți-Joi) 9-17 sau 4 zile (Marți-Vineri) 8-14. Câștig net 1,600 - 2,500 lei pentru jumătate de normă.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker operator pregatire marfa) in Cluj

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca cu atribuții de picker pregătire marfă, 3000-3600 lei câștig net (pe card), program fix Luni-Joi 8-17:30, Vineri: 8-14. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3,000 lei - 3,600 lei câștig NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 3 / 4 zile săptămânal.
Read more