Dacă vă interesează franciza German Market și doriți mai multe informații despre cum puteți să aveți și dumneavoastră o astfel de afacere la cheie cu profit anual între 10,000 euro și 20,000 euro per magazin vă rugăm să investiți câteva minute pentru a completa acest formular în mod corect și complet. Imediat după completarea formularului veți fi direcționat către o pagină web ce conține informații detaliate despre afacerea la cheie German Market precum și datele noastre de contact. Link-ul către pagina de prezentare va fi trimis și la adresa dumneavoastră de email.

Vă informăm că datele pe care urmează să ni le furnizați le folosim în cadrul unui proces de analiză în vederea unei posibile colaborări între SC German Market SRL și dumneavoastră și vor fi salvate automat în baza noastră de date pentru a va putea contacta, acum sau în viitor, pentru a vă face o ofertă personalizată de colaborare.

Compania German Market SRL își ia angajamentul să vă protejeze confidențialitatea datelor personale. Bineînțeles, aveți oricând opțiunea de a modifica sau șterge datele pe care ni le furnizați. Puteți oricând consulta politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal, actualizată în conformitate cu legislația în materie, unde găsiți toate informațiile relevante și/sau de care aveți nevoie, la adresa web:  www.germanmarket.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal/l4/

Dacă nu doriți / nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale și / sau nu doriți să completați prezentul formular nu veți putea continua procesul de analiză pentru un parteneriat cu firmei German Market SRL.

Dacă întâmpinați erori în afișarea / completarea acestui formular vă rugăm să ne contactați prin email la adresa:  contact@germanmarket.ro și, dacă e posibil, să ne trimiteți o poză sau o captură de ecran cu problema întâmpinată.