Franciza magazin German Market

Dacă sunteți sau vreți să deveniți antreprenor în domeniul retail și vă doriți o afacere profitabilă în comerțul modern, cu ajutorul magazinului la cheie German Market, în doar 30 de zile, deveniți patronul unei rețete de succes. 

Profitul net anual poate ajunge la 25,000 euro per locație, depinzând în principal de locația și suprafața magazinului.

Afacerea German Market s-a dezvoltat începând din anul 2014 și a ajuns în prezent la 10 locații, majoritatea situate în localitatea Cluj-Napoca. Magazinele noastre sunt specializate în vânzarea produselor cosmetice, de îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie, articole menaj, dulciuri și cafea de calitate superioară la prețuri avantajoase, importate direct din Germania, Austria, Belgia, Olanda, Italia, Spania și alte țări din Europa de Vest. 

Oferim afacerea în franciză pentru orice localitatea din afara județului Cluj care are mai mult de 20,000 locuitori. Franciza de magazin la cheie German Market se adresează aproape oricui, de la antreprenori dornici să investească într-o afacere testată, la angajați sătui de munca în corporație, pensionari care vor să lase copiilor o afacere sigură, români din diaspora care își doresc să revină acasă și până chiar și la tineri căsătoriți care caută să-și investească banii de nuntă într-o afacere stabilă.

Puteți începe afacerea și să administrați fără probleme un magazin German Market în franciză chiar și dacă sunteți angajat în altă parte sau dacă aveți altă afacere de care trebuie să vă ocupați ori dacă nu locuiți permanent în România. În cazul în care nu aveți deloc experiență în business echipa noastră vă va învăța absolut tot ce trebuie știut și făcut pentru a avea o afacere profitabilă.

Investiția dumneavoastră într-un magazin complet (la cheie) German Market pornește de la 40,000 euro pentru un magazin de 30-40 mp și poate ajunge până la 90,000 euro pentru un magazin de 90-100 mp. 

Un magazin German Market, după primul an de activitate, poate genera un profit anual net între 10,000 euro și 25,000 euro, în funcție de locația, suprafața și organizarea magazinului.

Pentru parteneriatul tip franciză venim cu un pachet complet, standardizat și optimizat de informații, strategii, experiență, branding, cunoștințe, muncă și alte lucruri necesare pentru a deschide rapid, eficient și profitabil noi magazine în orice localitate din România. Ne vom implica activ în selectarea spațiilor comerciale, în selectarea și instruirea personalului pentru magazine, vom alege sortimentația de marfă, vom colabora cu partenerul și angajații săi pentru a amenaja magazinele și vom asigura campaniile inițiale de marketing pentru deschiderea magazinelor.

Firma partenerului va opera magazinul sau magazinele deschise în sistem de franciză, va fi proprietara mărfurilor, va deține ca și chiriaș sau proprietar spațiul comercial, va fi angajatorul persoanelor care vor lucra în magazin și va încasa direct vânzările generate de magazin.

Noi ne vom ocupa de alimentarea magazinelor și ne vom asigura permanent că magazinele partenerilor funcționează eficient și profitabil, după aceleași reguli, principii și valori ca restul magazinelor din rețeaua noastră. Cu ajutorul unui software integrat și a unui sistem informatic performant vom face centralizat achizițiile de marfă și necesarul de aprovizionare a magazinelor pentru a optimiza și eficientiza la maxim spațiul și potențialul de vânzare a magazinelor.

Profitul partenerului va rezulta din diferența între prețul cu care ne plătește marfa și prețul cu care o vinde în magazinele proprii. Prin contract noi vom asigura partenerului un adaos mediu de 30% astfel încât partenerul să aibă o garanție că poate face profit.

Avantajele partenerului care colaborează cu noi în sistem de franciză sunt multiple:
- nu trebuie să investească bani în depozit propriu și angajați la depozit;
- nu are costuri cu autoutilitare de marfă și organizarea logisticii de achiziții marfă;
- elimină riscul operării unei afaceri noi fără experiență;
- are acces centralizat și optimizat la marfă, fără să fie nevoit să lucreze cu zeci / sute de furnizori;
- nu investește timp, bani, experiență și cunoștințe de la zero în branding, în instruirea angajațiilor și în o mulțime de alte lucruri care asigură dezvoltarea unei afaceri de succes, profitabilă și scalabilă;

În plus, partenerul va avea acces constant la prețuri avantajoase și la o sortimentație foarte bogată de marfă de calitate importată de noi din Europa de Vest și foarte căutată de clienții români.

Un tânăr antreprenor din SUA, devenit milionar la frageda vârstă de 14 ani, Farrah Gray, a spus o vorbă foarte înțeleaptă: „lucrează la visul tău sau altcineva te va angaja să lucrezi la visul lui”.

“Împreună vom fi mai puternici decât separat și fiecare vom face mai mulți bani. Dacă noi facem profit și dumneavoastră veți face profit, garantat!” este promisiunea pe care fondatoarea și managerul companiei German Market SRL, Bianca Rusu, v-o face.

Dacă sunteți interesați să investiți activ, pasiv sau în sistem de franciză într-o afacere la cheie și doriți să deveniți partenerul nostru sau dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți orice informații vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0774.060.841 sau la adresa de email: franciza at germanmarket.ro